Wie zijn wij?

In 2008 heb ik als jonge knaap het bedrijf Follaets Electrics opgestart. Nu vele jaren en ervaringen later sta ik op het punt te fusioneren met Follaets Painting. Dit schildersbedrijf is al jaren een gekende standaard in en rond Buggenhout.

Voor meer informatie hierover verwijs ik u graag door naar de site: www.follaetspainting.be

Met deze gebundelde ervaring kunnen wij u nog beter van dienst zijn, zowel op gebied van elektriciteit-, schilder-, en decoratiewerken.

Vanaf nu kan u ook in de Follaets Painting winkel terecht voor het inkijken van boeken over verlichting armaturen. Daar kan je ook informatie opvragen over keuringsverslagen, wetgeving, alsook afspraken maken voor een prijsbestek.


Onze doelstellingen

Onze klanten:

Wij proberen op een zo goed mogelijke manier de wensen van de klant te respecteren en na te leven. Hierbij kan u als klant rekenen op vakkundig advies, zowel wat betreft elektrische installaties, lichtstudie en afwerking van uw woning. U kan genieten indien u dit wenst van een totaalpakket.

Wij zelf:

Wij willen kwalitatief werk afleveren, waarbij we volgens de regels van de kunst werken, rekening houdend met veiligheid en netheid bij het uitvoeren van de werken.

Onze samenleving:

Door het juiste advies te geven krijg je een economische en milieu bewusten installatie. U zal dus het juiste licht op de juiste plaats krijgen met een minimum aan energie kost. Daarnaast kan u rekenen dat wij op een correctie manier de afvalverwerking uitvoeren van afbraakwerken, installatie overschotten enz.

Reacties

  • We hebben Bart gevraagd voor het uitvoeren van onze electriek in onze woning. Alles werd netjes uitgevoerd en doet wat het moet doen (lach). Wij zijn in ieder geval tevreden.

    Alfonds, Antwerpen
  • Wij willen laten weten dat we heel tevreden zijn over de uitgevoerde werken en het advies dat we hebben gekregen. Alles was volgens de afspraken uitgevoerd, alleen daarvoor zijn we dankbaar, want er lopen der andere rond....

    Veerle, Lokeren
  • Wat we vroeger niet geloofde, daar zijn we nu zeker van, verf is niet overal gelijk. In een speciaalzaak hebben ze wel degelijk beter materiaal en zijn ze beter op de hoogte van hoe je moet werken en combineren. Alvast bedankt van mijn kant. .

    Bea, Lebbeke

Ons team